Subvencions a entitats andorranes
Descobriu tota la informació relacionada amb Subvencions a entitats andorranes visitant el portal oficial del Govern d'Andorra.

Subvencions a entitats andorranes
S’entén per entitats cíviques les associacions constituïdes legalment, sense ànim de lucre i amb plena capacitat jurídica i d’obrar, que tinguin com a finalitat estatutària emprendre activitats de cooperació internacional al desenvolupament, amb seu al Principat i que estiguin inscrites al Registre d’Associacions del Govern.
Es consideren altres actors les entitats sense ànim de lucre i amb seu al Principat que desitgen dur a terme projectes de cooperació internacional al desenvolupament i que pel seu estatut jurídic no es regeixen per la Llei qualificada d’associacions, del 29 de desembre del 2000.
S’atorgaran subvencions a les entitats cíviques legalment establertes al país i als altres actors que facin activitats de cooperació internacional i de desenvolupament social en països en vies de desenvolupament a través del Ministeri d’Afers Exteriors.
- Contribució
- Projecte
- Proconca Fase 0
- País
- Bolívia
- Sector
- Educació i protecció dels grups vulnerables, en especial els infants i els joves.
- Objectiu de Desenvolupament Sostenible
- ODS 3. Garantir una vida saludable i promoure el benestar per a tothom a totes les edats. ODS 4. Garantir una educació de qualitat inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure les oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom.
- Any
- 2018
- Subvenció
- 7.500 €
- Descripció
-
Les estratègies per lluitar contra el problema dels nens al carrer a Bolívia impliquen reinserir-los a la societat. L’entitat treballa amb una contrapart local que té un gran projecte dedicat a nens del carrer a Santa Cruz (Bolívia) amb la voluntat de formar-los i oferir-los una capacitació en diverses professions. El nou projecte, Proconca, d’aquesta entitat té com a objectiu l’atenció als infants del carrer per intentar que segueixin escolaritzats, per atendre els més petits, i per evitar que entrin en la marginalitat. La zona on es desenvolupa, Plan 3000, és un barri amb una gran problemàtica d’infants en risc d’exclusió social, molts infants d’aquest barri acaben o ja viuen als carrers. La Fase 0, finançada al març del 2018, consisteix en l’adequació d’un espai dins del centre del Projecte Don Bosco amb ordinadors i material lúdic per poder realitzar-hi tallers, tant per infants com per als pares. La gestió del centre està assegurada per 3 docents de l’escola del Projecte Don Bosco i per tres voluntaris de Cooperand. Es fan tallers de suport escolar, habilitats socials, motivació, creixement personal, higiene, salut, civisme, sexualitat, nutrició, entre d'altres, assegurats per professionals de cada àrea. El projecte també inclou una vessant de formació de docents i seminaris als pares d’aquest mateix barri.
- Més informació
- Text
- Pàgina web de l'entitat
- Url
- https://www.cooperand.org/ca/
- Fotografies
- Videos
- Imagen
- Url
- null
- Contribució
- Projecte
- Intensificació de les activitats veterinàries al bestiar i animals de companyia de les poblacions limítrofes als Parcs nacionals de M’Gahinga Gorilla i Queen Elizabeth, Uganda
- País
- Uganda
- Sector
- Grups vulnerables i medi ambient sostenible
- Objectiu de Desenvolupament Sostenible
- ODS 3. Garantir una vida saludable i promoure el benestar per a tothom a totes les edats. ODS 15. Protegir, restaurar i promoure l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de manera sostenible, combatre la desertificació i aturar i revertir la degradació del sòl i aturar la pèrdua de diversitat biològica.
- Any
- 2018
- Subvenció
- 7.500 €
- Descripció
-
Un equip de veterinaris es desplaça a la zona de les poblacions limítrofes als Parcs nacionals de M’Gahinga Gorilla i Queen Elizabeth per fer una campanya important de vacunació contra diferents zoonosis. L’acció serveix també per formar i sensibilitzar la població local, especialment els ramaders, en temes de malaltia del bestiar, zoonosis i conservació del medi. L’acció es duu a terme amb la col·laboració d’estudiants veterinaris andorrans, catalans i també ugandesos que així reben una formació sobre el terreny.
- Més informació
- Text
- Pàgina web de l'entitat
- Url
- http://www.daktariandorra.org/
- Fotografies
- Videos
- Imagen
- Url