A Andorra es produeix, distribueix i comercialitza Carn d'Andorra i productes agrícoles de proximitat elaborats al país. La Carn d'Andorra és una marca de Ramaders d'Andorra SA que es comercialitza sota el segell de control i garantia "Carn de Qualitat Controlada d'Andorra" i sota el segell d'Indicació Geogràfica protegida "Carn d'Andorra IGP". La Carn d'Andorra és avui possible gràcies al manteniment i evolució constant d'un sistema de vida tradicional que, contra la lògica dels sistemes comercials actuals, insisteix a oferir-nos un d'aquells productes autèntics, tan difícils de trobar en els mercats actuals.

La marca Productes agrícoles i Artesans d'Andorra permet acollir sota una denominació comuna les diferents iniciatives de micro-empresa relacionades amb les produccions agroalimentàries locals i les produccions alimentàries artesanes. La marca és sinònim de territori, de muntanya, d'alçada, de treball rigorós, de produccions de petit volum, d'un elevat component de treball manual, d'un vincle fort amb la natura, de pràctiques sostenibles, de tradició, d'emprenedoria i de micro-empresa.

Coneix més els productes i on poder-los adhiquir als enllaços següents: